All on 4

Zubni most na 4 implantata (All-on-4)

Na gornjoj ili donjoj zubnoj čeljusti izrađuje se zubni most koji je fiksno pričvršćen na četiri zubna implantata. Implantologija je trajno i najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi. Postupak ugradnje implantata je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom.

All on 5

Zubni most na 4 implantata (All-on-5)

Na gornjoj ili donjoj zubnoj čeljusti izrađuje se zubni most koji je fiksno pričvršćen na pet zubnih implantata. Implantologija je trajno i najbolje rješenje ako vam nedostaju zubi. Postupak ugradnje implantata je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Nobel Biocare - Premium Implantati

Postupak ugradnje implantata je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Ugrađujemo Nobel Biocare – Premium implantate vrhunske kvalitete uz doživotnu garanciju. Premium impantati uvijek se izrađuju od čistog titana ili keramike pa zbog toga imaju visok stupanj biokompatibilnosti i iznimno su sigurni za ljudski organizam.

Avinent - Standard Implantati

Postupak ugradnje implantata je bezbolan jer se izvodi pod lokalnom anestezijom.

Riješite nedostatak jednog ili više zubi uz implantat. Dentalni implantati služe kao trajno rješenje nedostatka zubi, za razliku od tradicionalnih mostova koji traju od pet do deset godina, ovisno o održavanju dentalne higijene i ispravnosti njege zubi.

Adresa: Hribarov prilaz 6a/1.kat, HR-10000 Zagreb (Oktogon, Dugave)

Mob: +385 98 905 9019

• ugodan ambijent • stručnost • suvremena oprema i materijali