Najbolje rješenje za vaš osmijeh. Obratite nam se s povjerenjem.

Kompletna usluga na jednom mjestu. Kontaktirajte nas!

  Upoznajte Tatjanu

  Tatjana Peroš dr.med.dent. je rođena u Zadru. Fakultet Dentalne Medicine završila je u Zagrebu. Od 1994. do 2003. bila je zaposlena u tvrtki VIK Dental d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu kao stručna osoba za nabavu stomatološkog materijala te poznavanje njihovih karakteristika i primjene. Od 2003. do 2013. godine radila je u privatnoj ordinaciji dentalne medicine Janko Naka dr.med.dent., a 2014. godine otvara vlastitu ordinaciju. Kontinuirano pohađa stručna predavanja i radne tečajeve.

  Tijekom dugogodišnje prakse stekla je iskustvo rada s svim dobnim grupama pacijenata kao i s različitim terapijskim postupcima, od jednostavnih do kompleksnih. Dugi niz godina surađuje s specijalistima iz područja paradontologije, oralne kirurgije i ortodoncije na slučajevima koji zahtjevaju kompleksne terapije.

   

  Cjenjeni pacijenti, nazovite i ugovorite Vaš željeni termin!

  Radno vrijeme naše ordinacije

  Ponedjeljak – Četvrtak: 13.00h – 20.00h
  Petak: 08.00h – 15.00h
  Blagdanima i praznicima ne radimo.

  Gdje se nalazimo?

  Nalazimo se na 1.katu Oktogona u Dugavama (Novi Zagreb) na adresi Hribarov prilaz 6a. Od strogog centra grada udaljeni smo 5 kilometara. Izbjegnite gužvu. Prednost lokacije je besplatan parking ispred ordinacije!

  Način plaćanja stomatoloških usluga

  Mogućnost obročnog i kartičnog plaćanja: Maestro, Master, Visa i Diners.

  Adresa: Hribarov prilaz 6a/1.kat, HR-10000 Zagreb (Oktogon, Dugave)

  Mob: +385 98 905 9019

  • individualan pristup svakom pacijentu • besplatan parking