Endodoncija - Liječenje zuba

Riješite problem bolnog zuba, njegovo oticanje te jaku osjetljivost na toplo i hladno.

U slučaju pojavljivanja jednog od spomenutih simptoma, u dogovoru sa stomatologom napraviti rendgensku snimku na kojoj će se locirati upala.

Jedan od najčešćih uzroka je karijes koji razara caklinu i dentin pri čemu zahvaća zubnu pulpu unutar endodontskog prostora.

Konzervativa - Zubni ispuni

Konzervativna stomatologija je područje u stomatologiji koje obuhvaća liječenje zubi, korijenskih kanala te zubnih ispuna u usnoj šupljini na pojedinom zubu.

Ispune se koriste kada je karijes uništio zub i kada se žele zamijeniti stare klasične (amalgamske) plombe. Želite li sanirati karijes, kompozitni ispuni danas su najkvalitetnije rješenje. Ugrađujemo ispune koji su bojom i teksturom identični Vašem bolnom zubu.

Pedodoncija - Oralno zdravlje najmlađih

Brinemo o zdravlju zubi Vašeg djeteta od najranije dobi kroz preventivne preglede, edukaciju i savjete.

Pravilna prehrana, redovito i pravilno četkanje zubi te redoviti kontrolni pregledi kod zubara su preduvjet za očuvanje oralnog zdravlja. Za održavanje zdravih usta je iznimno važan dobar odnos između zubara i djeteta.

Čišćenje i izbjeljivanje zubi

Pravilnim održavanjem oralne higijene možemo sačuvati zdravlje svojih zubi te im produžiti vijek.

Za izbjeljivanje zubi koristimo metodu izbjeljivanja Opalescence Boost gelom, vodećim proizvođačem gelova za izbjeljivanje zubi koji dokazano nije štetan, a osim estetske sadrži i zdravstvenu funkciju: štiti zubno meso, jača zubnu caklinu i sprječava nastanak karijesa.

Adresa: Hribarov prilaz 6a/1.kat, HR-10000 Zagreb (Oktogon, Dugave)

Mob: +385 98 905 9019

• ugodan ambijent • stručnost • suvremena oprema i materijali